• darkblurbg

11 september 2018
Thank you for making me so welcome in your home. It's a lovely room, very well decorated, very homely. Enjoyed the fantastic breakfast. Will be back next time. I'm in the area and will recommend you to everybody I know. Thank you.
Very pleased to be your first guest.
Hanne Grant, Bournemouth (UK)

21 oktober 2018
Een heerlijk bed, een fijne kamer. Lekker stil. We hebben heerlijk geslapen. We hopen dat er nog vele gasten zullen volgen en wensen jullie heel veel succes met de B & B. Dank voor de gastvrijheid!
Henk en Michelle

11 november 2018
Heerlijk geslapen in de B van B & B, lekkere dekbedden waar je je lekker in kan "opbergen". Vanmorgen wakker geworden met de vogelgeluiden van wie weet ik niet, helaas geen ornitholoog. Hardloopschoentjes aan en via de watertoren richting de Donge. Er loopt een mooi wandel en fietspad langs het water. De herfst is nu op zijn mooist. Mooie donkere luchten met doorbrekende zonnestralen. Via de andere kant weer teruggerend. Heerlijke geuren van de andere B van B & B, komen me al tegemoet. De mooie douche doet zijn werk! Onwijs leuk dat we hier konden logeren. Een aanrader voor iedereen die er echt eens lekker uit wil. Oh ja, het bier, eten en de gezelligheid bij "de Hamse Bok' in het dorp is ook helemaal oké.
Eric en Ilse

9 december 2018
Wat fijn als het allemaal klopt in een B & B. Prima bedden, een mooie badkamer. Niets dat lekt of kapot is. Wij hebben een prima nacht gehad.
Jos en Frank

23 december 2018 
Wat een super leuke kamer en een heerlijk bed. Echt super geslapen en genoten van een mooie avond en een heerlijk ontbijt! Heel veel succes met jullie mooie B & B.
Jord en Borg

31 december 2018
Een hele mooie kamer om drie nachten te verblijven en het nieuwe jaar in te luiden. Ook wij vinden de decoratie en afwerking mooi. Met oud/nieuw in de Efteling geweest wat op steenworp afstand ligt. Op 1-1-2019 werden we verrast met een heerlijk ontbijt wat we op onze eigen tijd konden pakken...de verrassing werd groter toen daar, tijdens het ontbijt een huwelijksaanzoek volgde. Daarom alleen al zal deze B & B een bijzonder plekje voor ons blijven. Adrie en Chris verrasten ons extra door 's avonds ons te feliciteren met muziek, kaarslicht en....champagne. Wat een lieve gastvrouw! Wij wensen jullie voor 2019 heel veel gasten toe!
Martijn en Anita

10 februari 2019
Mooie kamer en bedden slapen goed. Nette badkamer en duidelijk is dat overal goed is over nagedacht. De extra koelkast, automatische verlichting, uitstekende bedlampjes en moderne airco/verwarming zorgen dat het nergens aan ontbreekt. Ook het ontbijt was uitgebreid en heerlijk. Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Veel suc6 met de B & B.
Magda en Arnold


11 maart 2019
Na alle hectiek rond onze gouden bruiloft was het heerlijk om in deze voortreffelijke B&B even bij te komen!! Een super gastvrije ontvangst (door de buurvrouw!) Een fraaie accomodatie waar het voor ons aan niets ontbrak. Vervolgens heerlijk geslapen en een rijk gevulde ontbijttafel. Ons debuut in een B&B is wel héél goed bevallen. Deze B&B is een aanrader.
Adrie en Chris dank voor het aangenaam verpozen!!
Annie en Theo

6 april 2019
Het is hier uitstekend vertoeven. Dit weekend kan niet meer stuk. Heerlijk geslapen..fijn bed. Kamer sfeervol en van alle nodige comfort voorzien. Badkamer perfect....ontbijt uitstekend en gezond! Adrie en Chris jullie hebben het goed voor elkaar. Bedankt voor de goede zorgen en tot volgende keer.
Groet van Jolanda en Arjhen

13 april 2019
Mooi ingerichte kamer met een heerlijk bed! We hebben geslapen als roosjes. Het ontbijt was fantastisch en erg uitgebreid. Goede start voor weer een mooie nieuwe dag.
Ina en Ed

25 april 2019
We zijn onder de indruk van de liefde en zorgvuldigheid waarmee de kamer is ingericht. Ook verder was het verblijf helemaal top! Dank!
Jan en Wilma

28 april 2019
Merci pour votre accueil dans votre maison, votre gentillesse et vos bons petits déjeuners.
Béatrice et André

26 juli 2019
Een heerlijk verblijf gehad. Na een warm welkom door gastvrouw Adrie de trap op en wat een heerlijke kamer. Met een persoonlijke, maar beslist niet overheersende signatuur. Het beloofde een hete zomernacht te worden, maar de airco én het voortreffelijke bed zorgden voor een prima nachtrust. En wat is er mooier dan wakker worden met vogelgeluiden op de achtergrond en de geur van verse koffie? We hebben buiten ontbeten. Heerlijke verse broodjes, kakelverse eitjes en een glaasje yoghurt met vruchtjes én met ons eigen naamkaartje erop. Op Visite bij de Uil is een aanrader voor iedereen die echt verwend wil worden. De prijs-kwaliteitverhouding is perfect; de gastvrijheid en warmte van Adrie én dat o zo heerlijke ontbijt zijn onbetaalbaar. We komen zeker terug. Dank je wel! En dan nog een tip natuurlijk: niets meer aan doen!
Marieke Kolenbrander en Ronald Haring, Rhenen